Din flyttfirma i Norrköping

Sedan 1930-talet har Almroths hjälpt företag och privatpersoner med flytt i Norrköping med omnejd. 

Varje flytt är unik och kräver planering, struktur och erfarenhet. För att få det bästa resultatet skräddarsys därför varje flytt efter kundens behov. Tillsammans med dig gör vi en behovsanalys där vi fastställer volym, resurser och tidsåtgång samt går igenom de prioriterade områdena.

.

Företagsflytt & kontorsflytt

Ska ni byta lokaler och behöver flytta möbler, inventarier – ja, kanske till och med tunga maskiner? Almroths löser de svåraste flyttproblemen med garanti om att allt kommer fram tryggt och säkert.

Vi utför alla transporter enligt standarderna Kontor 2003 och Bohag 2000. Rationell flyttning kräver modern teknik. Vi har kompetensen som krävs för de knepigare uppdragen.

Vi flyttar ömtåligt gods

Till vår hjälp har vi specialutrustning och fordon för känsligt gods som t.ex. datorer, kopiatorer och arkiv. Vår utomhuslift, som når 25 meter, möjliggör lastning och lossning genom balkonger och fönster vilket sparar dig både tid och pengar.

Hyr chaufför eller montering

Hos Almroths kan du hyra chaufförer, truckförare, vaktmästeritjänster, posthantering, demontering, montering med mera. Hyr för en timme eller för en hel månad. Behöver du mer hjälp erbjuder vi dessutom projektledning, packning, uppackning, exportpackning med mera.

Almroths personal och lastbil
Spela videoklipp

Kompetens

Vi satsar på kompetensutveckling och samtliga chaufförer har YKB. YKB står för yrkeskompetensbevis och är ett krav sedan den 10 september 2009 för godstransporter med tung lastbil

Miljö

Vi har ett gediget miljöfokus och är certifierade i ISO 9001. Därför tankar vi HVO100 i samtliga fordon. HVO100 är ett 100% förnybart och fossilfritt dieseldrivmedel som kan bidra till betydande minskning av CO2-utsläppen jämfört med fossil diesel.

Säkerhet

Vi har nolltolerans mot alkohol och har alkolås i samtliga fordon.

Begär offert

Vanliga frågor om flytt

Visste du att vi har utbildade packmästare som ser till att era saker kommer fram tryggt och säkert. Dem säkerställer att det inte blir fler flyttkartonger än vad som verkligen behövs, vilket även gör att flytten går fortare.

Då kan du köpa det material du behöver av oss. Här hittar du exempelvis olika varianter på kartonger, packpapper och tejp. Och du! Vi hyr också ut täckta släpkärror.

Då kan vi med hjälp av vårt systerföretag Eget Förråd hjälpa dig med magasinering. Det finns förråd från 2,25 till 18 kvadratmeter, det vill säga allt från några kartonger till en hel villa. Besök http://egetforrad.se/ för att läsa mer.

Vill du veta mer om Almrots flyttjänster?

Marcus Wallgren

Produktionschef industri och grossist

+46 (0)11 – 36 80 78
marcus@almroths.se

Angelica Ringdahl

Produktionsplanerare

+46 (0)11 - 473 58 03
angelica@almroths.se