E-handelslogistik

Anlitar ni Almroths får ni mer tid och kraft till att utveckla kärnverksamheten – er webbutik.

Ett samarbete med Almroths leder till besparingar i verksamheten. Era fasta kostnader blir rörliga, följer säsongsvariation och tillväxt samt att ni undviker investeringar utanför kärnverksamheten.

.

Fördelar med Almroths som partner

  • Du behöver inget eget lager (dina varor lagras hos oss)
  • Vi sköter ordermottagning, plockning och packning
  • Vi erbjuder fördelaktiga transportavtal och snabba leveranser
  • Integrationer med många olika webbshoppar och affärssystem
ikon integrerat Almroths

Integrerat

Vårt lagersystem (WMS) är smidigt att integrera mot både webbshoppar och affärssystem. I samband med integration tilldelas ni även en inloggning till vårt webbaserade lagersystem för att säkerställa att informationen ni söker alltid finns tillgänglig.

ikon lagring Almroths

Lagring

När det kommer till lagring av produkter är vi alltid väldigt flexibla och använder den lösning som bäst optimerar både ytan och effektiviteten i plockning. Vi använder bland annat pallställ med traditionella balkar och flowracks, hyllor som antingen är fast installerade eller står på hjul samt hissautomater.

ikon plockning hylla Almroths

Plockning

Plockningen av era produkter anpassas både efter produkttyper och plockfrekvenser. Idag används allt från put-to-light system till plocktruckar och dragtruckar men även handhållna vagnar. Allt för att maximera plockhastigheter och minimiera lagerhyror.

ikon packmaskin Almroths

Packmaskiner

Vi letar alltid efter nya effektiva lösningar på marknaden för att göra hanteringen av produkter snabbare och väntetiden för konsumenten kortare. Idag används vanliga packbord men också flertalet kartongvikare, kartongförslutare samt stora och små påspackningsmaskiner.

ikon personal Almroths

Personal

Vi är väldigt stolta över att vi med egen personal kan sköta in- och utleveranser samt returhantering efter era krav med en hög plocksäkerhet. För att bevara tryggheten och för att ni alltid ska kunna kontakta oss tilldelas alla kunder en arbetsledare som är kontaktbar via e-mail eller telefon.

ikon lastbil Almroths

Transport

Dagliga upphämtningar av PostNord, Schenker, DHL och UPS. PostNord och Schenker har upphämtningar flera gånger om dagen för att beställningarna ska levereras till era slutkunder så fort som möjligt. Ni som kund kan använda era egna transportavtal eller bli en del av vårt.

Vill du veta mer om e-handelslogistik?

Emil Swenson

Logistikchef e-handel

+46 (0)11 – 36 80 76
emil@almroths.se

Joakim Frykholm

Projektledare

+46 (0)11-474 10 58
joakim.frykholm@almroths.se

Robert Hägerström

Logistikplanerare

+46 (0)11 – 473 22 95
robert.hagerstrom@almroths.se