Spedition

Vi är med er hela vägen

Speditionsavdelningen på Almroths är ett team med den rätta erfarenheten, resurserna, kontakterna och kapaciteten för att hantera alla sorters gods, från stort till smått. För er som kund betyder det en tät kontakt genom hela transporten, från förfrågan till tryggt levererat. Detta oavsett om det gäller ett projekt, en express-, normal eller specialtransport, inom eller utanför Europa – Vi är med er hela vägen.

Almroths Speditionsavdelning, en del i ett världsomspännande nätverk av åkerier och logistikföretag.

Våra sammarbeten och certifieringar

Transporter

Express-, normal- eller specialtransport

Med många års erfarenhet har vi på Almroths speditionsavdelning bredden att skräddarsy transporter efter varje kunds individuella behov oavsett om det är bråttom-, normaltransport eller tungt/överdimensionerat gods. Vi strävar efter att utvecklas och växa tillsammans med våra kunder. Att finna särskilda lösningar utifrån ert företags specifika produkter och förutsättningar är en utmaning vi gärna tar oss an.

Expresstransporter

Vår expresstrafik är speciellt efterfrågad och är lämplig för det tidskritiska godset. Tack vare vårt gedigna kontaktnätverk inom hela Europa så har vi oftast en bil runt hörnet. Dina expresstransporter övervakar vi självklart hela vägen och ger dig som kund löpande leveransstatus om du så önskar.

Normaltransporter

Tack vare att vi kan samla många kunders fraktbehov och volymer har vi leverantörer och agenter för dina transporter både lokalt, inrikes och utrikes. Bakgavellift, sidlastning, miljözoner, farligt gods, export- eller importdeklarationer – inga problem!

Specialtransporter

Gods som inte ryms eller tyngs på ett normalt ekipage blir en specialtransport, för det har vi kunskap och resurser att hjälpa er. Med lång erfarenhet av att hantera tunga, breda, långa och otympliga objekt genom Europa vet vi vad som gäller i många olika länder, så att ditt gods är i trygga händer under hela transporten.

Tull och tulllager

Använd våra tullager för bättre kassaflöde

Vi tillhandahåller tullager och därtill alla tullprocedurer. Med integrerat tull-, lager- och affärssystem blir förfarandet smidigt och kostnadseffektivt för er som importerar stora volymer. Genom att lägga upp varorna på tullager slipper ni binda kapital, och tull samt moms betalar ni först när varorna säljs vidare. 

Vi har automatiserat vårt WMS Ongoing och de tullsystem som behövs för att importer, exporter och transiteringar skall gå snabbt och smidigt vid leverans av order. Som komplement till automatiseringen och våra egna resurser har vi ett brett kontaktnät över hela världen vad gäller både transporter och tull.